PLNT SALAD x MEATLOVERS

Ingrediƫnten (voor 1 salade)

  • PLNT kruiden: basilicum (15gr)
  • 120gr steak
  • 40gr parmezaanse kaas
  • 15gr pijnboompitten
  • 30ml olijfolie
  • peper en zout

Bereiding
Vet de steak in met olijfolie, goed kruiden met peper en zout. Bak alle zijden kort aan in een grillpan.
Laat het vlees 10min. rusten in aluminium folie.

Maak 20gr geschaafde parmezaanse kaas.

Basilicum pesto
Doe de basilicum, 20gr parmezaanse kaas, 15gr pijnboompitten peper zout en 30ml olijfolie in een maatbeker. Mix tot het glad is.

Afwerking
PLNT salade in een kommetje met daarop de versneden steak (maak stukjes van 1cm breed), werk af met de basilicumpesto en de parmezaanse kaas.

Tip: gebruik overwegend de veldsla uit jouw PLNT box