Archiven

Shiso

18 februari 2019

Onze Koreaanse Shiso heeft een bijzondere mix van munt en basilicum achtige smaken. Ideaal voor Aziatische gerechten, om een bijzondere Shusi in op te rollen, of met zijn paars/groene blad als bijzondere smaakmaker in salades.

Griekse Basilicum

18 februari 2019

Onvoorstelbaar hoeveel smaak er in één klein blaadje kan zitten. Onze Griekse Basilicum (Pluto) levert smaakexplosies op met elk klein blaadje.

Red Rubin Basilicum

18 februari 2019

Op zoek naar een aardsere basilicum die wat kleur toevoegt? Zoek niet verder dan onze Red Rubin.

Mosterd

18 februari 2019

Een wasabi beleving in een enkel blad? Met onze Mosterd kun je elke salade een pittige opfrisser geven!

Snijbiet

18 februari 2019

Een oergroente die zijn plaats op het bord aan het heroveren is! Onze Snijbiet is knapperig maar niet vezelig en onze Baby Snijbiet is mooi zacht met aardse tonen.

Zuring

18 februari 2019

Heerlijke kleine zachte blaadjes met een puissante zure toets aan het einde. Deze Zuring kan aan elk gerecht een delicaat zuurtje toevoegen.

Mizuna

18 februari 2019

Knapperig fris en met een licht pepertje. Onze Mizuna kan elke salade een extra bite geven.

Thaise Basilicum

18 februari 2019

Een heerlijke basilicum met een oosters tintje. Deze basilicum is leent zich zowel voor wokgerechten als voor gerechten die een subtielere pastis-achtige basilicum toets vereisen.

Anijs Basilicum

15 februari 2019

Een bijzondere basilicum met een mooie en subtiele anijssmaak. Ideaal voor een bijzonder basilicum ijs of als toets bij een nagerecht.

Limoen Basilicum

15 februari 2019

Fris met een intense limoengeur en dito intense smaak. Moet je geproefd hebben!