Onze selectie aan bladgroenten en kruiden

Van en grijze koude Belgische weer hebben onze gewassen geen last. Via moderne technologie bezorgen we hen de temperatuur, aantal uren zon, vochtigheid en windsnelheid waar ze gelukkig en heel erg lekker van worden! Heb je een suggestie? Stuur ons jouw verlanglijstje.


Boerenkool

Onze heerlijke baby boerenkool (baby-kale) blaadjes! Met die typische smaak zonder het bittere van de grote bladeren.


Gewone Basilicum

Net als in Italië! Maar dan verser!


Dille

Delicate Dille met een sterke smaak! Van onze Dille heb je maar een beetje nodig om die typische smaak aan je gerecht toe te voegen.


Limoen Basilicum

Fris met een intense limoengeur en dito intense smaak. Moet je geproefd hebben!


Anijs Basilicum

Een bijzondere basilicum met een mooie en subtiele anijssmaak. Ideaal voor een bijzonder basilicum ijs of als toets bij een nagerecht.


Thaise Basilicum

Een heerlijke basilicum met een oosters tintje. Deze basilicum is leent zich zowel voor wokgerechten als voor gerechten die een subtielere pastis-achtige basilicum toets vereisen.


Mizuna

Knapperig fris en met een licht pepertje. Onze Mizuna kan elke salade een extra bite geven.


Zuring

Heerlijke kleine zachte blaadjes met een puissante zure toets aan het einde. Deze Zuring kan aan elk gerecht een delicaat zuurtje toevoegen.


Snijbiet

Een oergroente die zijn plaats op het bord aan het heroveren is! Onze Snijbiet is knapperig maar niet vezelig en onze Baby Snijbiet is mooi zacht met aardse tonen.


Mosterd

Een wasabi beleving in een enkel blad? Met onze Mosterd kun je elke salade een pittige opfrisser geven!


Red Rubin Basilicum

Op zoek naar een aardsere basilicum die wat kleur toevoegt? Zoek niet verder dan onze Red Rubin.


Griekse Basilicum

Onvoorstelbaar hoeveel smaak er in één klein blaadje kan zitten. Onze Griekse Basilicum (Pluto) levert smaakexplosies op met elk klein blaadje.


Shiso

Onze Koreaanse Shiso heeft een bijzondere mix van munt en basilicum achtige smaken. Ideaal voor Aziatische gerechten, om een bijzondere Shusi in op te rollen, of met zijn paars/groene blad als bijzondere smaakmaker in salades.


Rode Melde

Op zoek naar een zacht en kleurrijk blad om een salade iets extra te geven? Rode Melde voegt kleur en een zachte aardse smaak toe aan salades. Lekker als contrast met de knapperige Snijbiet.

Staat je favoriete soort niet in de lijst?

Stuur ons jouw verlanglijstje!

Waanzinninge kwaliteit, extreem milieuvriendelijk


Onze vertical farm heeft heel wat voordelen ten opzichte van traditionele en zelfs biologische landbouw.

Ontdek de voordelen

Uitzonderlijke bladgroenten & kruiden in jouw restaurant


Benieuwd hoe onze uitzonderlijke smaak jouw gerechten beter kan maken?

Ontdek hoe we werken